Tafeltje Dekje in Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard

Tafeltje Dekje in Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard

Met Tafeltje Dekje in Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard bestelt u eenvoudig onze verse maaltijden. We bezorgen ze bij u aan huis, net als bij de andere ouderen in de omgeving waar we regelmatig naartoe rijden.

Wilt u één maaltijd bestellen, er voor iedere dag gebruik van maken of een paar keer per week van onze maaltijden eten? U heeft altijd de keuze uit twee dagmenu’s. En wilt u graag zoutarm eten of een vegetarische keuze maken? Het is zelfs mogelijk om uit de twee menu’s het lekkerste te kiezen, zodat er altijd een smakelijke maaltijd op tafel staat.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe het werkt als u via ons gebruik maakt van Tafeltje Dekje in Heiloo, Heerhugowaard, Alkmaar en omgeving? Onze betrouwbare chauffeurs rijden door de regio, met de maaltijden achterin de auto. Ze brengen die bij u langs. Dat doen we op maandag, woensdag en vrijdag, zodat u die dag en de dagen daarna iets lekkers op tafel heeft staan.

Afrekenen kan gewoon contant bij de chauffeur, via een incasso of op rekening. Op die manier maken we het u graag makkelijk om de maaltijden te bestellen en ze netjes af te rekenen.

En wilt u een keer overslaan of juist een extra maaltijd bestellen? We stellen ons graag flexibel op, zodat u Tafeltje Dekje kunt gebruiken op de manier die u prettig vindt.

Al vanaf 1 maaltijd

U kunt al vanaf 1 maaltijd bestellen, bijvoorbeeld om het een keer uit te proberen. En heeft u daarna zin in meer van onze maaltijden? We koken vers en zorgen voor een gevarieerde keuze. Zo kiest u bijvoorbeeld uit vlees of vis, net als uit een vegetarische vleesvervanger die we maken.

We houden graag rekening met uw voorkeuren, bijvoorbeeld als u graag zoutarm eet of andere allergieën heeft. Op die manier zorgen we voor de smakelijke maaltijd waar u zin in heeft, om alleen of samen met uw partner of iemand anders van te genieten.

Tafeltje Dekje in Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard

Benieuwd naar de mogelijkheden van Tafeltje Dekje in Heerhugowaard, Alkmaar en Heiloo? We zorgen er in de omgeving voor dat u de mogelijkheid heeft om voordelig smakelijke maaltijden te bestellen. We zullen ze altijd vers bereiden, waarna onze chauffeurs op pad gaan langs uw adres en dat van de anderen die bij ons bestellen.

En wilt u telefonisch bestellen of ons een andere vraag stellen? Bel ons op telefoonnummer 0223 523 300, stuur ons een e-mail naar info@eetideemaaltijdservice.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Online bestellen & Levering

Dagelijkse keuze uit 2 menu’s
(wél met variatiemogelijkheden)

Snelle levering op maandag, woensdag en vrijdag
Betrouwbare levering door ervaren chauffeurs
Extra betaalgemak via incasso, op rekening of gewoon contant aan de chauffeur