Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Er worden geen extra conserveermiddelen toegevoegd. Alles wordt vers gekookt en supersnel terug gekoeld (blast-chillen). De maaltijden zijn, mits gekoeld, 4 dagen houdbaar.
Ja, dat kan maar word niet aanbevolen. Als u het toch doet laat de maaltijd dan ook weer rustig ontdooien (in de koelkast). Producten die minder geschikt zijn om te worden ingevroren zijn; gekookte en gebakken aardappelen.

De prijzen staan bovenaan de weekmenu’s. Een gewone portie kost €8,50. Een grote portie kost €9,50. Soep en toetje kunt u apart bestellen voer resp.€1,75 en €1,50. Extra salade of extra groente, vegetarisch of extra vlees kost €1,50.

Geen probleem. Wij hebben zeer gebruiksvriendelijke magnetrons tot uw beschikking. Voor een geringe bijdrage kunnen wij hierin voorzien.

Heel eenvoudig. Of u betaalt 1x per week contant aan de bezorger of u krijgt 1x per week een factuur die u betaald door middel van een automatische incasso.

Nee, u bent tot niets verplicht. U mag 1x of 7x per week bestellen. De keuze is aan u. U zit ook niet vast aan een contract.
Geen enkel probleem. Wijzigen kan tot 1 dag voor de bezorgdag. Ook annuleren kan tot 1 dag voor de bezorgdag.
Helaas. U kunt een soepje of toetje alleen bestellen in combinatie met een maaltijd.
Wij koken altijd zoutarm. Als u echt zoutloos wilt, kunt u dit aangeven op de bestellijst.
Wij bezorgen de maaltijden op maandag voor maandag en dinsdag, op woensdag voor woensdag en donderdag en op vrijdag voor vrijdag en het weekend. Afhankelijk van uw woonadres kunnen wij een richttijd aangeven. Wij proberen alle maaltijden tussen 10.00 en 14.00 uur rondgebracht te hebben.
De maaltijden worden gratis rondgebracht. De prijzen zijn inclusief bezorging en btw.
De maaltijden worden verpakt in 2-vaks 0f 3-vaks bakjes, dicht geseald met zgn.”pealeble” folie. Deze folie is heel gemakkelijk te verwijderen. De bakjes kunnen in de magnetron zowel als in de oven tot ± 160°C. Vooraf even een paar gaatjes prikken zodat de stoom kan wijken.
± 4 min. Op 600 Watt. of 30 minuten in de oven op 120°C. Stamppotten en aardappelpuree zullen iets langer duren dan macaroni of spaghetti. Hoe vaster het eten, hoe langer de verwarmingstijd. Het is natuurlijk ook mogelijk om het eten eerst op een bord te leggen en dan het bord in de magnetron te doen, afgedekt met folie of een magnetrondeksel, het bord kan dan direct op tafel gezet worden.

Online bestellen & Levering

Dagelijkse keuze uit 2 menu’s
(wél met variatiemogelijkheden)

Snelle levering op maandag, woensdag en vrijdag
Betrouwbare levering door ervaren chauffeurs
Extra betaalgemak via incasso, op rekening of gewoon contant aan de chauffeur