Maaltijdservice Heerhugowaard, Alkmaar en Heiloo

Maaltijdservice Heerhugowaard, Alkmaar en Heiloo

Met onze maaltijdservice in Heerhugowaard geniet u iedere dag van heerlijk vers gekookte en koelverse maaltijden. De maaltijden bezorgen we gratis bij u aan huis, net als bij andere particulieren, bedrijven en instellingen waar we voor werken.

We zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de regio Noord-Holland, waar we bekend staan om ons heerlijke maaltijden die we gewoon bij u langs komen brengen. Dat doen we op drie momenten in de week. Bovendien heeft u de keuze uit 2 verschillende menu’s per dag, waarmee er iedere keer weer wat lekkers op tafel staat.

Hoe werkt het?

Bent u benieuwd hoe het werkt als u gebruik maakt van onze maaltijd voorziening in Heerhugowaard? U heeft iedere dag de keuze uit 2 verschillende menu’s. En vindt u de groente van het eerste menu lekker, maar het vlees van het tweede? Dan is het zelfs mogelijk om dat te combineren, waardoor er nog meer variaties ontstaan.

Heeft u dus wel zin in de sperzieboontjes, maar niet in het stukje gebakken vis dat we daarbij serveren? Het is mogelijk om de maaltijd verzorging voor ouderen naar wens samen te stellen. Zo zorgt u er eenvoudig voor dat er ’s avonds wat lekkers op tafel staat.

Met onze maaltijdservice in Heerhugowaard, Alkmaar en bijvoorbeeld Heiloo maken we het u graag eenvoudig. Bovendien komen we de maaltijden bezorgen op maandag, woensdag en vrijdag. Zo zorgen we ervoor dat u altijd geniet van een verse maaltijd, die we uiterlijk de dag ervoor of twee dagen eerder vers voor u hebben bereid.

Bezorging aan huis

Met onze bezorging aan huis van de maaltijd voorziening voorkomen we dat u daar zelf de deur voor uit hoeft. We komen gewoon bij u aan de deur en kunnen daarbij ook meteen de nieuwe bestellijsten afleveren. Die kunt u de volgende keer meegeven aan de bezorger, zodat we weten waar u de dagen daarna zin in heeft.

Er geldt bovendien geen afnameverplichting. Dus heeft u alleen zin in een enkele maaltijd of wilt u er andersom iedere dag gebruik van maken? U bent in de beide gevallen van harte welkom bij onze maaltijdservice in Heerhugowaard. Zo organiseren we de maaltijd verzorging voor ouderen, waarmee u zeker weet dat er altijd wat lekkers en vers op tafel staat

Maaltijdservice Heerhugowaard, Alkmaar en Heiloo

We maken het u met onze maaltijdservice in Heerhugowaard graag zo makkelijk mogelijk. En is het u toch niet helemaal duidelijk? Bekijk onze antwoorden op de veelgestelde vragen. Zo leggen we u graag uit hoe het werkt, wat u van ons kunt verwachten en hoe u iedere dag lekker vers eet.

En wilt u telefonisch bestellen of ons een andere vraag stellen? Bel ons op telefoonnummer 0223 523 300, stuur ons een e-mail naar info@eetideemaaltijdservice.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Online bestellen & Levering

Dagelijkse keuze uit 2 menu’s
(wél met variatiemogelijkheden)

Snelle levering op maandag, woensdag en vrijdag
Betrouwbare levering door ervaren chauffeurs
Extra betaalgemak via incasso, op rekening of gewoon contant aan de chauffeur