Warme maaltijden aan huis voor ouderen:
Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard

Warme maaltijden aan huis voor ouderen: Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard

Hoe bestelt u warme maaltijden aan huis voor ouderen? Wij maken het u makkelijk, met de maaltijden die onze koks iedere dag vers staan te koken. We gebruiken de beste ingrediënten, bieden keuze met de twee menu’s per dag en zorgen er met ervaren chauffeurs voor dat we dit 3x in de week afleveren bij onze klanten.

De warme maaltijd is heel belangrijk en bovendien bijzonder smakelijk. Toch schiet het er op latere leeftijd helaas steeds vaker bij in. Of lukt het zelfs helemaal niet meer om te koken, waardoor het eten er niet gezelliger en leuker op wordt. Daar willen we graag wat aan doen, met onze warme maaltijden voor ouderen. Die bezorgen we aan huis, bijvoorbeeld in Heiloo, Heerhugowaard en Alkmaar.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe het werkt als u gebruik maakt van onze maaltijdservice met maaltijden thuisbezorgd voor ouderen? Of als u de warme maaltijden aan huis voor ouderen voor uw vader, moeder of voor uw beide ouders wilt bestellen? Het werkt eigenlijk heel makkelijk, aan de hand van een paar duidelijke stappen:

1. Plaats uw bestelling
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht of e-mail en plaats op die manier uw bestelling. Dat kan al vanaf 1 maaltijd.
2. Kies uit de menu’s
U heeft keuze uit steeds 2 menu’s per dag. Zo zorgen we ervoor dat er altijd wat lekkers op het menu staat.
3. Ontvang de maaltijd(en) en reken af
De chauffeur komt aan de deur, om de verse maaltijden af te leveren. Afrekenen kan contant bij de chauffeur, op rekening of met een incasso.

Bezorging aan huis

We bezorgen netjes aan huis, zodat de ouderen er de deur niet voor uit hoeven. Op die manier zetten we een smakelijke maaltijd op tafel, met zo min mogelijk moeite. Het helpt ouderen de warme maaltijd te blijven eten, ook als ze daar zelf niet (altijd) meer toe in staat zijn.

Dus denkt u voor uzelf, voor uw ouders of voor iemand anders aan warme maaltijden aan huis voor ouderen? We komen graag bij u langs in Heerhugowaard, Alkmaar en bijvoorbeeld Heiloo.

Warme maaltijden aan huis voor ouderen: Alkmaar, Heiloo en Heerhugowaard

Bestel online of telefonisch de warme maaltijden aan huis voor ouderen waar u naar op zoek bent. We laten u graag de keuzemenu’s zien, waarin we met de lekkerste ingrediënten zorgen voor gevarieerde maaltijden. En heeft u dieetwensen of wilt u bijvoorbeeld zoutarme maaltijden bestellen? Dat is natuurlijk geen probleem, we houden graag rekening met uw specifieke voorkeuren en wensen.

En wilt u telefonisch bestellen of ons een andere vraag stellen? Bel ons op telefoonnummer 0223 523 300, stuur ons een e-mail naar info@eetideemaaltijdservice.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Online bestellen & Levering

Dagelijkse keuze uit 2 menu’s
(wél met variatiemogelijkheden)

Snelle levering op maandag, woensdag en vrijdag
Betrouwbare levering door ervaren chauffeurs
Extra betaalgemak via incasso, op rekening of gewoon contant aan de chauffeur