Maaltijdservice Schagen, Den Helder en Julianadorp

Maaltijdservice Schagen, Den Helder en Julianadorp

Benieuwd naar onze maaltijdservice in Schagen? We verzorgen de maaltijd voorziening voor ouderen, zodat er iedere dag wat lekkers en vers op tafel staat. Dat doen we aan de hand van dagelijks 2 verschillende menu’s, waarbij u bovendien de groente van het ene menu kunt combineren met het vlees of de vis van het andere.

We maken het u graag makkelijk en bieden flexibele mogelijkheden. Bovendien komen we de maaltijd verzorging voor ouderen natuurlijk netjes aan de deur afleveren. Afrekenen kan met een incasso, op rekening of contact bij de chauffeur, zodat u ook daarin zelf bepaalt hoe u dat wilt doen.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe het werkt als u gebruik wilt maken van onze maaltijdservice in Schagen? Onze koks koken dagelijks verse maaltijden, die we op maandag, woensdag en vrijdag komen bezorgen. Zo is de maaltijd altijd lekker vers, waarna u ons eenvoudig de bestelling voor de volgende keer kunt meegeven.

En heeft u alleen zin in een enkele maaltijd, wilt u een weekje overslaan of juist iedere dag genieten van onze verse maaltijden? Geen probleem, er geldt geen afnameverplichting en u bepaalt dus zelf hoe u er gebruik van wilt maken.

Dagelijks keuze uit 2 menu’s

We begrijpen dat u graag lekker wilt eten, en over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Daarom heeft u dagelijks de keuze uit twee verschillende menu’s. We variëren zoveel mogelijk en zorgen ervoor dat er altijd voldoende te kiezen is.

En heeft u zin in de groente van het ene menu, met het vlees of de vis van het andere? Ook dat is mogelijk, waarmee we u graag de volledige vrijheid bieden. Zo eet u altijd wat u wilt, ook als dat betekent dat we ons net wat meer flexibel moeten opstellen.

We zorgen er met onze maaltijd voorziening in Schagen en omgeving voor dat u eenvoudig wat lekkers op tafel kunt zetten. En dat zonder dat u daar de deur voor uit hoeft, omdat we het met alle liefde bij u langs komen brengen.

Maaltijdservice Schagen, Den Helder en Julianadorp

Met de maaltijd verzorging voor ouderen in Schagen, Den Helder en bijvoorbeeld Julianadorp zorgen we ervoor dat u eenvoudig de maaltijden bestelt waar u zin in heeft. En heeft u vragen over hoe het precies werkt? Bekijk dan bijvoorbeeld onze antwoorden op de veelgestelde vragen. We leggen u er graag uit over de houdbaarheid, het invriezen en bijvoorbeeld de mogelijkheden om te wijzigen en annuleren als u al een keuze heeft gemaakt.

En wilt u telefonisch bestellen of ons een andere vraag stellen? Bel ons op telefoonnummer 0223 523 300, stuur ons een e-mail naar info@eetideemaaltijdservice.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Online bestellen & Levering

Dagelijkse keuze uit 2 menu’s
(wél met variatiemogelijkheden)

Snelle levering op maandag, woensdag en vrijdag
Betrouwbare levering door ervaren chauffeurs
Extra betaalgemak via incasso, op rekening of gewoon contant aan de chauffeur