Maaltijdservice Bergen, Limmen en Egmond

Maaltijdservice Castricum, Limmen en Egmond

Maaltijdservice in Bergen, Limmen of Egmond en omgeving gezocht? We koken voor ouderen, voor woongroepen, zorginstellingen en bijvoorbeeld seizoensarbeiders en overwerkers. Met onze maaltijden zetten we ’s avonds altijd iets lekkers op tafel, natuurlijk gemaakt met verse ingrediënten.

Onze koks koken dagelijks twee menu’s, waar u zelf uit kunt kiezen. Dus heeft u meer zin in vis dan in vlees? Of bevat één van de twee uw favoriete groente? Geef ons aan waar u zin in heeft, dan zorgen wij ervoor dat we dit op een van de drie bezorgdagen in de week langs komen brengen.

Onze ervaren chauffeurs rijden langs de verschillende adressen. Ze komen langs u en onze andere klanten, met onze maaltijdservice in Limmen, Egmond en bijvoorbeeld Bergen. Zo zorgen we ervoor dat u gebruik kunt maken van onze maaltijden, bijvoorbeeld als u zelf (een keer) niet kunt koken.

Hoe werkt het?

Benieuwd hoe onze maaltijd voorziening werkt? We zorgen er met de maaltijd verzorging voor ouderen en anderen voor dat u eenvoudig kunt bestellen waar u zin in heeft. Dat kan online via een bericht en natuurlijk telefonisch, om ons door te geven welk menu uw voorkeur heeft.

Onze koks gaan ermee aan de slag, waarbij ze natuurlijk rekening kunnen houden met uw wensen. Dus heeft u zin in het vlees van het ene menu met de groente van het andere? Of zoekt u gewoon een lekker balletje gehakt? Zelfs wanneer u zoutarm wilt eten kunnen we daar rekening mee houden.

Keuze uit 2 menu’s

U heeft standaard de keuze uit twee menu’s. Op die manier zetten we altijd iets lekkers op tafel, zowel voor de ouderen als de anderen waar we de maaltijden naartoe brengen.

Maak uw keuze uit de beschikbare menu’s en geef ons door wat uw dieetwensen en eventuele allergieën zijn. Wij gaan ermee aan de slag, waarna de chauffeurs de maaltijden op maandag, woensdag of vrijdag zullen afleveren. Zo ontvangt u de maaltijden gewoon aan huis of op de woongroep, om zeker te weten dat er ’s avonds wat lekkers op tafel staat.

Maaltijdservice Bergen, Limmen en Egmond

Wilt u onze maaltijdservice in Egmond, Bergen of bijvoorbeeld Limmen een keer uitproberen? Dat kan al vanaf één maaltijd. Al smaakt dat natuurlijk naar meer, dus gaan we er vanuit dat onze chauffeurs na die tijd vaker bij u aan de deur zullen komen.

En wilt u telefonisch bestellen of ons een andere vraag stellen? Bel ons op telefoonnummer 0223 523 300, stuur ons een e-mail naar info@eetideemaaltijdservice.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Online bestellen & Levering

Dagelijkse keuze uit 2 menu’s
(wél met variatiemogelijkheden)

Snelle levering op maandag, woensdag en vrijdag
Betrouwbare levering door ervaren chauffeurs
Extra betaalgemak via incasso, op rekening of gewoon contant aan de chauffeur