Warme maaltijden aan huis voor ouderen:
Den Helder, Julianadorp en Schagen

Warme maaltijden aan huis voor ouderen: Den Helder, Julianadorp en Schagen

Warme maaltijden aan huis voor ouderen gezocht? We bezorgen ze in Den Helder, Julianadorp en bijvoorbeeld Schagen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen een heerlijk verse maaltijd op tafel heeft staan, ook als ouderen daar zelf niet (altijd) meer voor kunnen zorgen. En wilt u de maaltijden bestellen voor uw vader, moeder of beide ouders? Net als voor andere ouderen zorgen we ervoor dat u kunt rekenen op smakelijke maaltijden.

We bieden iedere dag de keuze uit twee menu’s. Zo staat er altijd wat lekkers op tafel, waarbij het zelfs mogelijk is om onderling te wisselen. Dus wilt u het stukje vlees van het ene menu met de groenten van het andere gerecht? Geen probleem, onze koks houden er graag rekening mee om het precies zo aan te leveren zoals u het graag wilt hebben.

Hoe werkt het?

We zorgen er met de warme maaltijden aan huis voor ouderen in Julianadorp, Schagen en bijvoorbeeld Den Helder voor dat iedereen ’s avonds wat lekkers op tafel kan zetten. Dus lukt het niet (altijd) meer om te koken? Of helpt het om dit gewoon af en toe een keer over te kunnen slaan? We koken altijd met verse ingrediënten en zorgen op die manier voor een smakelijke maaltijd.

U kunt online een keuze maken uit de dagmenu’s of telefonisch bij ons bestellen. Dit is al mogelijk vanaf 1 maaltijd, waardoor het niet nodig is om meteen een grote bestelling te doen. Dus wilt u het bijvoorbeeld een keer uitproberen? Wij zullen ervoor zorgen dat het meteen smaakt naar meer.

Ook zoutarm mogelijk

Heeft u specifieke dieetwensen voor de maaltijden die u thuisbezorgd wilt voor ouderen? Dat is geen probleem, we houden er graag rekening mee. Dus wilt u bijvoorbeeld graag zoutarme maaltijden bestellen? Of zoekt u naar een vegetarische optie, in plaats van de menu’s met vlees of vis? We houden er rekening mee en zorgen op die manier voor een lekkere maaltijd waar u zin in heeft.

Onze warme maaltijden voor ouderen aan huis leveren we af op maandag, woensdag en vrijdag. Zo zorgen we er 3x per week voor dat we de maaltijden afleveren, samen met die voor de dag erop.

Warme maaltijden aan huis voor ouderen: Den Helder, Julianadorp en Schagen

Benieuwd naar onze warme maaltijden aan huis voor ouderen in bijvoorbeeld Schagen, Den Helder en in Julianadorp? We leveren ze af op een groot aantal adressen, en dat aantal neemt alleen maar toe. Het is een geweldige waardering voor onze koks, die met verse ingrediënten koken om altijd iets lekkers op tafel te zetten. Dus wilt u dat ook een keer proberen? Bekijk online welke menu’s we de komende tijd serveren.

En wilt u telefonisch bestellen of ons een andere vraag stellen? Bel ons op telefoonnummer 0223 523 300, stuur ons een e-mail naar info@eetideemaaltijdservice.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Online bestellen & Levering

Dagelijkse keuze uit 2 menu’s
(wél met variatiemogelijkheden)

Snelle levering op maandag, woensdag en vrijdag
Betrouwbare levering door ervaren chauffeurs
Extra betaalgemak via incasso, op rekening of gewoon contant aan de chauffeur