Eetidee Maaltijdservice

Anna Paulowna

Wij bereiden alweer 11 jaar onze welbekende koelverse maaltijden.

Inmiddels mogen wij ons verheugen op een zeer grote klantenkring en groeien wij nog elke week. Wij voorzien blijkbaar toch in een duidelijke behoefte van de mensen. Het gebeurd soms dat wij worden gebeld door een dochter of zoon met de mededeling dat vader/moeder niet meer wil eten omdat ze het eten wat zij kregen niet meer lekker vinden. Dan gaan wij proberen om ze met onze maaltijden toch weer aan het eten te krijgen en dat lukt! We horen dan dat ze eindelijk weer lekker eten en ja, daar worden wij heel blij van. Want wij proberen naast de gewone aardappelen, groente en vlees, ook echte huisgemaakte gerechten te serveren; wij koken altijd vers en met smaak en we zorgen voor een lekker stukje vlees. Goed gebraden en niet gestoomd, want dan zit er geen smaak meer aan.

Onze koks staan, met hulp onze keukenmedewerksters, met plezier en passie te koken voor de mensen en proberen steeds weer wat anders te verzinnen. Ze willen het de mensen echt naar de zin maken, en dat proef je terug in de maaltijden.

Onze chauffeurs/bezorgers brengen de maaltijden, met plezier en liefde voor hun werk, 3 keer per week naar de klant toe. Zo worden ze echte bekenden voor onze klanten; er is altijd tijd voor een praatje en soms worden er zelfs kleine handelingen gedaan indien noodzakelijk. Dat hoort er gewoon bij. Zij doen daarom heel belangrijk werk vinden wij.

Ook mogen wij ons steeds meer en vaker verheugen met de belangstelling van Woongroepen en Zorginstellingen. Daar zijn wij erg blij mee. Want ook die doelgroepen zijn heel belangrijk voor ons.

'een kleine anekdote'

Met kerst kregen wij diverse kerstkaartjes van klanten waarop stond: bedankt voor het lekkere eten! Mensen bedankten ons toen, maar wij bedanken hen nu voor hun enthousiasme, lovende woorden en goede kritieken.

Want daar doen we het voor, dat is onze inspiratie en onze drijfveer.

Het Team van Eetidee Maaltijdservice staat voor U klaar!